четвъртък, 23 юни 2016 г.

Международна конференция "Използване на ICT в образованието" 17.06.2016, ПГ по КТС, гр. Правец, България


Международна конференция "Използване на ICT в образованието" 17.06.2016, ПГ по КТС, гр. Правец, България Конференцията беше приветствана от г-н Трифон Трифонов, директор на ПГ по КТС В нея участваха както лектори от чужбина: 1. Ингелизе Кахл и Джони Симонсен, Фредеиксверк, Дания 2. Соня Хофмейстер, Франкфурт , Германия 3. Андерс Свенсон и Пер-Олов-Рап, Авеста, Швеция 4. Франциско ди Джакомо, UTC, Италия и от България: 5. Цеца Христова, ПГ по КТС, Правец, България 6. Иво Джокин, Директор на Общински център за извънкласни дейности, с. Байкал, България 7. Рени Д., Център за творческо обучение, София, България 8. гл. ас. Д-р Симеон Цветанов, ТУ – София, България 9. Ясен Георгиев, ученик в ПГ по КТС, Правец, България 10. Радослав Илиев, Радослав Тотев, Деян Салех Мохамед, ученици в ПГ по КТС, Правец, България

Program Conference En

Конференцията беше съпроводена от изложба на клуба по "Роботика" с ръководител Венцислав Начев. В нея ученици от ПГ по КТС показаха свои разработки в областта на роботиката.

Presentation JLS SonjaHoffmeister PravetsBulgaria2016-17June2016

Use of IT in Education- (1)

Presentation2 CCT

Неформалното Образование По Физика и Астрономия Чрез Използване На ИКТ

Rolqta Na EUN i Resursite Na Scientix

Innovations in Education_Yasen

Конференцията беше съпроводена от изложба на клуба по "Роботика" с ръководител Венцислав Начев. В нея ученици от ПГ по КТС показаха свои разработки в областта на роботиката.Повече информация и снимки на:

Няма коментари:

Публикуване на коментар